BILDIAGNOS

Ibland krånglar bilar det gäller gamla som nya, ofta vet den som kör bilen vad felet är. Det kan vara att du hör att det gnisslar bak eller fläkten inte fungerar i bilen osv. Det händer dock att man inte vet vart felet kan ligga det gäller även nyare bilar med avancerade datorsystem ”onboard”. Vi har möjlighet att släcka/radera felkoder som kan göra att din bil går dåligt eller ojämt. I dem flesta fallen kan vi direkt se vart felet på bilen är genom en datordiagnos.

ÄVEN BILDIAGNOS PÅ TRANSPORTBILAR

bildiagnos

 

Har du lampor som lyser i bilen eller går bilen dåligt? Då rekommenderas en datordiagnos hos oss på Lukas Cars, du får ut en rapport på alla system som är elektriskt kopplade till bilens dator(vilka system som är åtkomliga varierar mellan olika tillverkare och ålder på bilen). 

 

VI UTFÖR DIAGNOS PÅ NYA OCH GAMLA BILAR

MED SENASTE BILDIAGNOS UTRUSTNINGEN

 

Bosch

 

 

 

 

Efter diagnosen kan vi snabbt och kostnads effektivt hjälpa dig att åtgärda felet på din bil. Vi använder orginaldelar vid behov, annars används högkvalitets märken från olika återförsäljare som Bosch, NGK, Brembo osv. Har du speciella önskemål för vilka delar vi ska använda i din bil eller om det är special delar som behöver beställas, säg till oss innan så hjälper vi till.

 

 

Vi har både kompetens och utrustning för att utföra diagnos på din bil

Kontakta oss för att boka verkstadsbesök